Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Дом и градина > Почистване

Акумулаторна четка за почистване с три приставкиУниверсална безжична акумулаторна четка за почистване и полиране на всякакви повърхности.  Лека и лесна за използване. За почистване на  вани, душ кабини, плочките в банята, терасата , мебели , джантите на колата , огради и др.Премахва м..
62.30лв
Ex Tax:62.30лв
Домът ви е потънал в мръсотия, но с препълненото си ежедневие не ви остава време да го почистилите? Посрещнете решението с този безжичен ротационен електрически моп. С негова помощ ще почистите дома си бързо, лесно и ефективно. Край на ръчните мопове, кофите с вода, препаратите и усилията, които в п..
140.36лв
Ex Tax:140.36лв
Водоустойчива електрическа четка за миене на съдовеИскате ли миенето на вашата посуда да спре да бъде досадно задължение? Омръзнало ли ви е от използването на многобройни гъби и телчета? Вече има решение и то е пред вас!Представяме ви един несравним продукт, от ново поколение- водоустойчива електрич..
71.37лв
Ex Tax:71.37лв
Искате ли да можете да измиете пода у дома бързо, лесно и сухо? Писнало ли ви е от това постоянно да се разлива вода, да не можете да изстискате достатъчно мопа, така че да измиете пода, без той да остане мокър, хлъзгав или пък мръсотията да се размаже още повече. Ако сте се припознали в описаната..
58.29лв
Ex Tax:58.29лв
Електрическа четка за почистване на баняЕлектрическа четка с вградена батерия, която се зарежда чрез зарядно. Без повече усилия докато чистите банята. Удобна и изключително лесна за използване.Електрическата четка за почистване на баня е с 3 накрайника с различна големина и форма, за по-добро и ефек..
104.41лв
Ex Tax:104.41лв
Електрическа четка за почистване на къщатаЕлектрическа четка за почистване на дома С тази електрическа четка за почистване на къщата - тя ще светне от чистота бързо и много лесно, без да се налага повече да се изморявате, докато Вие правите това. Електрическата четка ще свърши всичко вместо Ва..
39.38лв
Ex Tax:39.38лв
Магическа четка за почистване на прах Go DusterМагическа четка за почистване на прах Go Duster Днес в 21 век няма много жени домакини, почти всяка работи, отглежда деца и трябва да се справя и с куп задължения, които я очакват, включително и такива свързани с бита: трябва да почисти, да ..
34.57лв
Ex Tax:34.57лв
Накрайник за прахосмукачка за фино почистване Универсалния накрайник за прахосмукачка е идеален за почистване на труднодостъпни места като високи картини, часовници, полилей. Може да използвате при почистването на вашия автомобил, цветя, дивани, кухня. Накрайникът почиства еднакво добре: течнос..
12.48лв
Ex Tax:12.48лв
Пемза почистване на тоалетна чиния 2бр.2 броя Лесно почистване на тоалетна чиния с Почистването на варовик, ръжда, отлагания от твърда вода вече може да стане изключително бързо и леснос ! той е  достатъчно ефективен, за да отстрани и най - упоритите и големи замърсявания. Подходящ е за по..
17.31лв
Ex Tax:17.31лв
Почистващ моп на пара 5 в 1 Сложете край на мръсотията в своя дом! С помощта на този почистващ моп на пара 5 в едно ще може да почистите, дезинфекцирате и освежите всяко едно кътче на дома си. Дори и трудно достъпните места вече не са проблем за този превъзходен чистач на пара. С мопа 5 в 1 може да ..
160.00лв
Ex Tax:160.00лв
Лепкава повърхност за обиране на косми от домашни любимци, мъх, паяжини, пърхут от дрехите, пердета, прах, дори и разсипаната зърнена закуска на пода. Уред за обиране на косми Schticky buddy е подходящ за многократна употреба, тъй като след използването му трябва само да го изплакнете с топла вода и..
38.40лв
Ex Tax:38.40лв
Спрей моп за почистванес резервоар -с тази универсална Спрей моп за почистване на под ще можете бързо и лесно да почистите подът във вашият дом без даси губите излишно времето и дасе навеждате! Вместо традиционните и неудобни начини за почистванесега Ви представяме спрей мопът за почистванес резерв..
68.02лв
Ex Tax:68.02лв
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/